Skip to content

DIENSTEN

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen en ontvang een offerte op maat.

Benieuwd wat wij allemaal precies doen? Of heb je de wens dat wij één specifieke taak van je overnemen? Hieronder vind je onze diensten. 

stuur een e-mail om meer informatie te ontvangen.
Linda-HB06-idmfotografie_1920x1280

Marketing

Een sterke marketingstrategie erg belangrijk om succesvol te zijn. Potentiële klanten moeten jouw producten of salon/kliniek weten te vinden. Duidelijke aanwezigheid op social media, goede blog artikelen, pakkende video’s, mooie aantrekkelijke foto’s en slimme social advertenties zorgen daarvoor.

Healthy Business maakt een strategie op maat, met de focuspunten die jij belangrijk vindt. Vervolgens zorgen wij dat we jouw doelgroep weten te bereiken.

Linda-HB10-idmfotografie_1920x1280

Social Media

Facebook en Instagram hebben veel waardevolle mogelijkheden! Door social media op de juiste manier in te zetten kun je o.a. informatie geven over producten, behandelingen, (nieuwe) fans creëren en producten verkopen. Je hebt daarvoor niet alleen kennis nodig van je eigen merk of salon, maar ook goede schrijf skills, marketing kennis en oog voor beeldkwaliteit.

Dankzij onze inhoudelijke kennis en jarenlange ervaring in de beautybranche zijn we de juiste partner voor het uitbouwen van jouw aanwezigheid op social media.

red-lip-gloss-and-cup-of-coffee-on-white-desk-6358

PR

De online zichtbaarheid van jouw cosmetica merk of salon vergroot je niet zomaar. Goede communicatie naar de buitenwereld is erg belangrijk. PR kan hiervoor perfect ingezet worden. Denk hierbij aan een persbericht naar de consumer media, een samenwerking met een vakblad of misschien wel met een matchende influencer!

Wij adviseren jou graag wat voor jouw business het meeste effect zal hebben en regelen de juiste publiciteit voor jou waar jij echt iets aan hebt!

pexels-anna-nekrashevich-7552358

Make-over

De uitstraling van jouw business is super belangrijk. Zowel online als offline. Wij denken graag met je mee over jouw huisstijl, kleuren, lettertype en website. Daarnaast is goed beeldmateriaal essentieel. Healthy Business heeft een vaste fotograaf en videograaf waarmee we alle shoots doen. We begeleiding dit van idee, tot strategie, gedetaileerd draaiboek en uitvoering.

JOUW BUSINESS BINNEN EEN PAAR MAANDEN ON TOP OF MIND BIJ JOUW (TOEKOMSTIGE) KLANTEN? SCHAKEL HEALTHY BUSINESS IN!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen we in beeld brengen wat we voor je kunnen betekenen. We kunnen ervoor zorgen dat jouw zaak groeit. In klanten, bekendheid en omzet.